'Kwart voor 12'

Voorkom '2 voor 12'

Repareer het dak voordat het gaat regenen

Think ahead, act now!

Partnership is een van onze kernwaarden

Samen met u zijn wij op tijd

Betrouwbare stuurinformatie is de basis voor de juiste koers

Making finance matter

Team

Erwin Snoeren (1965)


Heeft na afronding van zijn HEAO BE opleiding 10 jaar in diverse controlling functies gewerkt voor retail keten Hermans Groep, onderdeel van het Duitse Tengelmann. Hij voegde o.a. 3 slijterijketens administratief samen en implementeerde SAP.
Daarna maakte hij in de periode 2000-2005 als Groepcontroller de consolidatie en deconsolidatie mee van drukkerijketen Brouwer Groep, onderdeel van het Telegraaf concern.
Vanaf 2006 is Erwin actief als zelfstandig interim CFO en heeft diverse opdrachten uitgevoerd voor o.a. een uitzendgroep, uitgeverij, verpakkingsdrukkerij en beveiligingsbedrijf. Daarnaast adviseert hij verschillende MKB bedrijven als CFO.

Hendrik Pot (1973)


Heeft bijna 20 jaar ervaring op het gebied van verandering en structurering binnen de disciplines Finance, ICT en Operations.
In 1998 is Hendrik gestart als controller bij het toenmalige Libertel (nu Vodafone). Een organisatie met een “can do” mentaliteit in een nieuwe markt waarin vrijwel alle structuur nog moest worden aangebracht. Specifieke aandachtsgebieden van Hendrik zijn commercial control, supply chain management, business intelligence en de eigen retail formules. Eind 2004 start Hendrik bij Q-Park waar hij naast financiële functies ook functies in ICT en Operations vervult. Sinds het voorjaar van 2010 is Hendrik actief als consultant en interim manager op het gebied van Finance en ICT.
Hendrik heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en aan NIVRA-Nijenrode de opleiding tot Register Controller (RC) gevolgd. In 2008 heeft hij het Executive MBA programma aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit) afgerond.

Dianne Velten-de Koning (1973)


Is na haar HBO-opleiding gestart bij ING Bank op de afdeling zakelijke relaties. Vanuit deze rol heeft ze veel ervaring opgedaan in kredietverlening, met reguliere financieringen en ook met factoring. Ze heeft in veel verschillende keukens mogen kijken en ontdekt dat iedere branche, iedere organisatie haar 'eigenaardigheden' heeft en dus ook haar aandachts- en verbeterpunten.
In 2005 is ze het bedrijfsleven ingestapt, de rol van financier achterlatende en de focus op het invullen van tijdelijke vraag naar financiële knowhow middels financiële interimmers.
In 2008 is ze ondernemer geworden, gestart met Velten Businesspartners (interim in finance en algemeen management). Voorts in 2009 met haar zakenpartner DOMICI opgericht (w&s van financials) en in 2010 met 2 partners Wijs met Greys (financieel bestuurlijke vraagstukken) gestart.